top of page
Lemmens Fietsen

Sleutel laten bijmaken in Koersel, Beringen?
Huissleutels, fietssleutels, autosleutels etc!

Bijmaken van sleutels

Wilt u een sleutel laten bijmaken? Dat is een verstandige keuze, want een extra sleutel is handig en kan u potentieel heel wat tijd en moeite besparen als u uw sleutels vergeet of verliest. Kom langs bij Fietsen Lemmens voor het bijmaken van sleutels. Wij helpen u graag verder in onze zaak in Koersel, nabij Beringen.

Of u nu een huissleutel wilt laten maken of een extra autosleutel of fietssleutel wenst, u kunt op ons rekenen voor een snelle en efficiënte service. Fietsen Lemmens is gespecialiseerd in verschillende soorten sleutels en kan zowel één als meerdere exemplaren bijmaken voor u.

In onze winkel staan wij u graag te woord met een glimlach. Onze dienstverlening is snel, flexibel en klantvriendelijk. Wij bieden eerlijke prijzen op basis van het type sleutel en het aantal sleutels dat u wilt laten bijmaken.

Wenst u graag meer informatie of wilt u een extra sleutel laten maken in de omgeving van Beringen?
Kom dan zeker langs in onze zaak in Koersel. Fietsen Lemmens helpt u zo snel mogelijk verder. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Prijs sleutel bijmaken
Hiervoor hanteren wij geen vast tarief. De prijs is afhankelijk van factoren zoals het type sleutel en het aantal copies dat u wenst.

Lemmens Fietsen

Een sleutel laten bijmaken? Kom dan langs bij Fietsen Lemmens in Koersel, Beringen!

bottom of page